• JETË MODERNE

  me shije mesdhetare.

 • AMBIENT INTIM DHE FAMILJAR

  vilat kanë intimitetit e vet, pa iu munguar kënaqësitë e jetesës në komunitet.

 • PEISAZHE QË TË BEFASOJNË

  shijo ajrin e pastër dhe jeto i rrethuar nga kodra dhe peisazhe mbresëlënëse.

 • STIL I RI JETESËS

  vetëm 7km larg nga qendra e Tiranës.

 • BASHKËJETO NË HARMONI ME NATYRËN

  përjeto natyrën në 360 ⁰

 • PEISAZHE QË TË BEFASOJNË

  shijo ajrin e pastër dhe jeto i rrethuar nga kodra dhe peisazhe mbresëlënëse.

Long Hill Residence

Long Hill Residence is crafted with high attention to details and provides top quality design that suits any purpose.

Our
services

 • Dafina Syla

  Long Hill Residence is crafted with high attention to details and provides top quality design that suits any purpose.