• LONG HILL RESIDENCE

  ambient intim dhe familjar

 • PEISAZHE QË TË BEFASOJNË

  vetëm 7km larg nga qendra e Tiranës.

 • HAPËSIRA REKREATIVE

  rehati e shëndetshme për trupin dhe shpirtin

 • JETË MODERNE

  me shije mesdhetare.

 • PEISAZHE QË TË BEFASOJNË

  shijo ajrin e pastër dhe jeto i rrethuar nga kodra dhe peisazhe mbresëlënëse.

 • MJEDIS QË I SHTON VLERË JETËS SUAJ

  kënaqësia e komfortit të vërtetë

Classic GROUP , "Classic S&J" SHPK : Inovacioni nuk njeh kufij... Ne jemi Classic GROUP , "Classic S&J" SHPK

Classic GROUP , "Classic S&J" SHPK është nje firmë Shqipëtare e cila operon prej 22 vitesh ne industrine e ndertimit dhe zhvillimit urban. Në Classic GROUP , "Classic S&J" SHPK , Diversiteti dhe Përfshirja është mishëruar në vlerat tona thelbësore dhe është një udherrëfyes kyç i suksesit tonë. Diversiteti ynë gjithashtu na mundëson që të kuptojmë më mirë klientët tanë dhe komunitetet në të cilat jetojmë dhe punojmë . Njohuritë teknike, përvoja e gjerë dhe e gjatë në treg , n'a lejon për të ofruar zgjidhje të specializuara në të gjithë ciklin e zhvillimit të projekteve

What
We Do